NOS Stories: Hongkong opgeschikt door derde coronagolf (video)

NOS Stories: Hongkong opgeschikt door derde coronagolf (video)

Dat we niet te vroeg moeten juichen bij dalende coronacijfers is algemeen bekend. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er een tweede coronagolf de kop op steekt en daarom blijven er coronamaatregelen gelden. Hongkong is het bewijs dat dat ook echt nodig is. Daar is nu namelijk al sprake van een derde coronagolf.

Bekijk de video van NOS Stories over de derde coronagolf in Hongkong hieronder.

<em>NOS Stories</em>: Hongkong opgeschikt door <em>derde</em> coronagolf (video) Dat we niet te vroeg moeten juichen bij dalende coronacijfers is algemeen bekend. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat er een tweede coronagolf de kop op steekt en daarom blijven er coronamaatregelen gelden. Hongkong is het bewijs dat dat ook echt nodig is. Daar is nu namelijk al sprake van een derde coronagolf. Bekijk de video van NOS Stories over de derde coronagolf in Hongkong hieronder. Bekijk ook NOS Jeugdjournaal legt uit: nieuwe wet geeft China meer macht over Hongkong Bekijk deze video » Bekijk schokkende beelden van neergestoken agent tijdens protest in Hongkong Bekijk deze video »
Nieuws :
NOS Stories: Hongkong opgeschikt door derde coronagolf (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: Hongkong opgeschikt door derde coronagolf (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV