Zoektocht naar actrice Naya Rivera gaat verder: politie zet sonar in (video)

Zoektocht naar actrice Naya Rivera gaat verder: politie zet sonar in (video)

Er wordt in Amerika nog steeds volop gezocht naar Naya Rivera. De Glee-actrice raakte woensdag 8 juli vermist en sindsdien ontbreekt elk spoor. Inmiddels zet de Amerikaanse politie honden, duikers, helikopters en de sonartechniek in om de 33-jarige actrice op te sporen. Met die sonartechniek is het makkelijker om te navigeren door troebel water.

Boottocht met zoontje
Rivera ging op de dag van haar vermissing nietsvermoedend het water op met haar 4-jarige zoontje. Ze maakten samen een boottocht op het Californische Lake Piru, maar het zoontje kwam zonder zijn moeder terug. Hij vertelde de politie dat zijn moeder het water in dook en vervolgens niet meer boven kwam.

Bekijk de beelden van de zoekactie naar Naya Rivera hieronder in de video van NU.nl.

Zoektocht naar actrice <em>Naya Rivera</em> gaat verder: politie zet sonar in (video) Er wordt in Amerika nog steeds volop gezocht naar Naya Rivera. De Glee-actrice raakte woensdag 8 juli vermist en sindsdien ontbreekt elk spoor. Inmiddels zet de Amerikaanse politie honden, duikers, helikopters en de sonartechniek in om de 33-jarige actrice op te sporen. Met die sonartechniek is het makkelijker om te navigeren door troebel water. Boottocht met zoontjeRivera ging op de dag van haar vermissing nietsvermoedend het water op met haar 4-jarige zoontje. Ze maakten samen een boottocht op het Californische Lake Piru, maar het zoontje kwam zonder zijn moeder terug. Hij vertelde de politie dat zijn moeder het water in dook en vervolgens niet meer boven kwam. Bekijk de beelden van de zoekactie naar Naya Rivera hieronder in de video van NU.nl. Bekijk ook Politie over vermiste Naya Rivera: "Een schipper zag de boot drijven" (video) Bekijk deze video » Video: Hartverscheurende afscheidspost van overleden actrice Naya Rivera Bekijk deze video »
Nieuws :
Zoektocht naar actrice Naya Rivera gaat verder: politie zet sonar in (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zoektocht naar actrice Naya Rivera gaat verder: politie zet sonar in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV