Vanavond in Op1: premier Mark Rutte over coronacrisis en racisme

Vanavond in Op1: premier Mark Rutte over coronacrisis en racisme

Het eerste seizoen van Op1 is eigenlijk al ten einde voor Jeroen Pauw en Fidan Ekiz, maar zondagavond 12 juli maken zij een extra uitzending. Niemand minder dan premier Mark Rutte geeft namelijk zijn eerste grote interview op televisie sinds het uitbreken van de coronacrisis en schuift aan bij het duo in Op1.

Racisme
Rutte heeft een aantal bijzonder drukke maanden achter de rug door de coronacrisis en dat zal de komende tijd niet minder worden. De crisis heeft enorme gevolgen voor de samenleving en daar moeten oplossingen voor gevonden worden. De premier bespreekt al deze uitdagingen in Op1 en gaat daarnaast ook in op de discussie rondom racisme die al wekenlang hevig gevoerd wordt.

De speciale uitzending van Op1 met Mark Rutte is zondag 12 juli om 22.20 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je deze uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond in <em>Op1</em>: premier <em>Mark Rutte</em> over coronacrisis en racisme Het eerste seizoen van Op1 is eigenlijk al ten einde voor Jeroen Pauw en Fidan Ekiz, maar zondagavond 12 juli maken zij een extra uitzending. Niemand minder dan premier Mark Rutte geeft namelijk zijn eerste grote interview op televisie sinds het uitbreken van de coronacrisis en schuift aan bij het duo in Op1. RacismeRutte heeft een aantal bijzonder drukke maanden achter de rug door de coronacrisis en dat zal de komende tijd niet minder worden. De crisis heeft enorme gevolgen voor de samenleving en daar moeten oplossingen voor gevonden worden. De premier bespreekt al deze uitdagingen in Op1 en gaat daarnaast ook in op de discussie rondom racisme die al wekenlang hevig gevoerd wordt. De speciale uitzending van Op1 met Mark Rutte is zondag 12 juli om 22.20 uur te zien op NPO 1. Daarna kun je deze uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Premier Mark Rutte blijft hameren op handen wassen en afstand houden (video) Bekijk deze video » Beau: Premier Rutte praat met Jaïr Ferwerda over ‘ingrijpend’ jaar Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Op1: premier Mark Rutte over coronacrisis en racisme

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: premier Mark Rutte over coronacrisis en racisme of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV