Ajax-icoon Wim Suurbier (75) overleden, bekijk de reactie van Aad de Mos

Ajax-icoon Wim Suurbier (75) overleden, bekijk de reactie van Aad de Mos

Oud-international en Ajax-speler Wim Suurbier is op 75-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de club Ajax zondagavond gemeld.

Suurbier werd afgelopen april al opgenomen in het VU medisch centrum met een hersenbloeding. Hij speelde - naast voor Ajax - ook voor Schalke 04, Metz en Sparta.

Snabbel en Babbel
Suurbier ontpopte zich als de "koning van de vaderlandse voetbalhumor". Hij was een onderdeel van het komische duo Snabbel en Babbel, wat hij vormde met ploeggenoot Ruud Krol.

Ajax-icoon <em>Wim Suurbier</em> (75) overleden, bekijk de reactie van Aad de Mos Oud-international en Ajax-speler Wim Suurbier is op 75-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de club Ajax zondagavond gemeld. Suurbier werd afgelopen april al opgenomen in het VU medisch centrum met een hersenbloeding. Hij speelde - naast voor Ajax - ook voor Schalke 04, Metz en Sparta. Bekijk de emotionele in memoriam van Ajax over Wim Suurbier (video) Bekijk deze video » Snabbel en BabbelSuurbier ontpopte zich als de "koning van de vaderlandse voetbalhumor". Hij was een onderdeel van het komische duo Snabbel en Babbel, wat hij vormde met ploeggenoot Ruud Krol. Bekijk de reactie van voetbaltrainer Aad de Mos aan tafel bij Rondo hierboven. Veronica Inside gemist? Wim Suurbier getroffen door hersenbloeding Bekijk deze video »
Voetbal :
Ajax-icoon Wim Suurbier (75) overleden, bekijk de reactie van Aad de Mos

Bekijk de reactie van voetbaltrainer Aad de Mos aan tafel bij Rondo hierboven.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV