Zien: Donny Roelvink komt bont en blauw het ziekenhuis uit na neuscorrectie

Zien: Donny Roelvink komt bont en blauw het ziekenhuis uit na neuscorrectie

Twee weken geleden baarden Dave en Donny Roelvink opzien door hun weggeslepen tanden. Daar plaatsten ze hagelwitte facings overheen, zodat ze een perfect gebit aan hun volgers konden showen. Voor Donny stopt het daar niet: in Istanbul heeft hij ook een neuscorrectie ondergaan.

Bont en blauw
De eerste resultaten zijn angstaanjagend, want vlak na de operatie is het gezicht van Roelvink rond de ogen en neus nog bont en blauw. Na een kort verblijf is hij echter alweer uit het ziekenhuis ontslagen, zodat hij lekker kan genieten van al het moois dat de Turkse metropool Istanbul te bieden heeft.

Bekijk de beelden van Donny Roelvink hieronder.

Zien: <em>Donny Roelvink</em> komt bont en blauw het ziekenhuis uit na neuscorrectie Twee weken geleden baarden Dave en Donny Roelvink opzien door hun weggeslepen tanden. Daar plaatsten ze hagelwitte facings overheen, zodat ze een perfect gebit aan hun volgers konden showen. Voor Donny stopt het daar niet: in Istanbul heeft hij ook een neuscorrectie ondergaan. Bont en blauwDe eerste resultaten zijn angstaanjagend, want vlak na de operatie is het gezicht van Roelvink rond de ogen en neus nog bont en blauw. Na een kort verblijf is hij echter alweer uit het ziekenhuis ontslagen, zodat hij lekker kan genieten van al het moois dat de Turkse metropool Istanbul te bieden heeft. Bekijk de beelden van Donny Roelvink hieronder. Bekijk ook Donny Roelvink eerlijk over facings in Turkije: "Het is goedkoper" (video) Bekijk deze video » Op1: Donny Roelvink liet zijn tanden wegslijpen voor een nieuw gebit Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Donny Roelvink komt bont en blauw het ziekenhuis uit na neuscorrectie

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donny Roelvink komt bont en blauw het ziekenhuis uit na neuscorrectie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV