Op1 gemist? Mark Rutte over de stille ramp in de verpleeghuizen

Op1 gemist? Mark Rutte over de stille ramp in de verpleeghuizen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 13 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 juli terugkijken.

Er voltrok zich tijdens de coronacrisis ook een stille ramp, namelijk in de verpleeghuizen en verzorgingshuizen door heel Nederland. Dat deed pijn, ook bij Mark Rutte.

<em>Op1</em> gemist? Mark Rutte over de stille ramp in de <em>verpleeghuizen</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 13 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 juli terugkijken. Er voltrok zich tijdens de coronacrisis ook een stille ramp, namelijk in de verpleeghuizen en verzorgingshuizen door heel Nederland. Dat deed pijn, ook bij Mark Rutte. Hoe kan het dat deze mensen niet beschermt waren? "De behoefte aan beschermingsmiddelen als mondkapjes steeg met 6000% in een paar weken. In de eerste plaats gingen de kapjes naar de ziekenhuizen, maar vervolgens bleek dat ze vooral in de verzorgingshuizen nodig waren." Alle fragmenten uit Op1 van 13 juli Vanavond in Op1: premier Mark Rutte over coronacrisis en racisme Bekijk deze video » Op1: Mark Rutte over dag van zijn televisietoespraak: "Een heftige dag" Bekijk deze video » Mark Rutte bezocht ziekenhuizen: "Laten we ontzettend dankbaar zijn" (Op1) Bekijk deze video » Verdriet bij Mark Rutte na overlijden moeder: "We konden er niet meer in" (Op1) Bekijk deze video » Mark Rutte in Op1 over mondkapjes: "Schijnveiligheid was niet het goede woord" Bekijk deze video » Bekijk het hele gesprek met Mark Rutte hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Hugo de Jonge over sluiting verpleeghuizen om ouderen te beschermen Bekijk deze video » Tijd voor MAX: dokter Ted van Essen over coronamaatregelen in verpleeghuizen Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Mark Rutte over de stille ramp in de verpleeghuizen

Hoe kan het dat deze mensen niet beschermt waren? "De behoefte aan beschermingsmiddelen als mondkapjes steeg met 6000% in een paar weken. In de eerste plaats gingen de kapjes naar de ziekenhuizen, maar vervolgens bleek dat ze vooral in de verzorgingshuizen nodig waren."

Bekijk het hele gesprek met Mark Rutte hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Mark Rutte over de stille ramp in de verpleeghuizen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV