Verdriet bij Mark Rutte na overlijden moeder: "We konden er niet meer in" (Op1)

Verdriet bij Mark Rutte na overlijden moeder: "We konden er niet meer in" (Op1)

Verdriet bij <em>Mark Rutte</em> na overlijden moeder: &quot;We konden er niet meer in&quot; (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 13 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 juli terugkijken. Mark Rutte heeft zijn moeder verloren tijdens de coronacrisis. In het verpleeghuis waar zijn moeder verbleef was corona geconstateerd. Ze is overigens niet overleden aan corona: "We konden er niet meer in. We konden wel communiceren, maar we konden er niet bij." "In de laatste dagen mogen er gelukkig één familielid bij, dus ik ben daar 's avonds vaak geweest. Het was een hele trotse moeder, maar ze was ook erg kritisch." Alle fragmenten uit Op1 van 13 juli Vanavond in Op1: premier Mark Rutte over coronacrisis en racisme Bekijk deze video » Op1: Mark Rutte over dag van zijn televisietoespraak: "Een heftige dag" Bekijk deze video » Mark Rutte bezocht ziekenhuizen: "Laten we ontzettend dankbaar zijn" (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Mark Rutte over de stille ramp in de verpleeghuizen Bekijk deze video » Mark Rutte in Op1 over mondkapjes: "Schijnveiligheid was niet het goede woord" Bekijk deze video » Bekijk het hele gesprek met Mark Rutte hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Moeder Mark Rutte overleden op 96-jarige leeftijd: "Groot verdriet" Bekijk deze video »
Talkshow :
Verdriet bij Mark Rutte na overlijden moeder: "We konden er niet meer in" (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 op zondag 13 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 juli terugkijken.

Mark Rutte heeft zijn moeder verloren tijdens de coronacrisis. In het verpleeghuis waar zijn moeder verbleef was corona geconstateerd. Ze is overigens niet overleden aan corona: "We konden er niet meer in. We konden wel communiceren, maar we konden er niet bij."

"In de laatste dagen mogen er gelukkig één familielid bij, dus ik ben daar 's avonds vaak geweest. Het was een hele trotse moeder, maar ze was ook erg kritisch."

Bekijk het hele gesprek met Mark Rutte hierboven. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Verdriet bij Mark Rutte na overlijden moeder: "We konden er niet meer in" (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV