Drama op Ameland: Duits meisje nog steeds niet gevonden na zoekactie (video)

Drama op Ameland: Duits meisje nog steeds niet gevonden na zoekactie (video)

Een drama op Ameland: daar is een veertienjarig Duits meisje vermist nadat ze in de problemen kwam op zee. Er is lang gezocht, maar inmiddels is bekendgemaakt dat de zoekactie door de reddingsbrigade is gestaakt. Het meisje zal niet langer in leven zijn, is de aanname.

Politie zoekt verder
De politie blijft verder zoeken, maar niet als onderdeel van een officiële reddingsactie. Gisteravond (12 juli) vertelde de burgemeester van Ameland tegenover Hart van Nederland aangeslagen over het verschrikkelijke incident: "Je leeft in een grote onzekerheid." Ook de badgasten op het strand waren geraakt door het incident - zeker de mensen die zelf met hun kinderen op het strand vertoefden.

Bekijk de reportage van Hart van Nederland over het drama op Ameland hieronder.

Drama op <em>Ameland</em>: Duits meisje nog steeds niet gevonden na zoekactie (video) Een drama op Ameland: daar is een veertienjarig Duits meisje vermist nadat ze in de problemen kwam op zee. Er is lang gezocht, maar inmiddels is bekendgemaakt dat de zoekactie door de reddingsbrigade is gestaakt. Het meisje zal niet langer in leven zijn, is de aanname. Politie zoekt verderDe politie blijft verder zoeken, maar niet als onderdeel van een officiële reddingsactie. Gisteravond (12 juli) vertelde de burgemeester van Ameland tegenover Hart van Nederland aangeslagen over het verschrikkelijke incident: "Je leeft in een grote onzekerheid." Ook de badgasten op het strand waren geraakt door het incident - zeker de mensen die zelf met hun kinderen op het strand vertoefden. Bekijk de reportage van Hart van Nederland over het drama op Ameland hieronder. Bekijk ook Ameland uitgestorven door coronacrisis: "Zijn weer op onszelf aangewezen" (video) Bekijk deze video » Veertienjarig meisje vermist in Noordzee bij Ameland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Drama op Ameland: Duits meisje nog steeds niet gevonden na zoekactie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV