Mark Rutte in Op1 over mondkapjes: "Schijnveiligheid was niet het goede woord"

Mark Rutte in Op1 over mondkapjes: "Schijnveiligheid was niet het goede woord"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 13 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 juli terugkijken.

Mark Rutte ging zondagavond, tijdens zijn exclusieve interview in Op1, ook in op de verwarrende berichtgeving rondom de mondkapjes: eerst zou het om 'schijnveiligheid' gaan, later werden ze tóch verplicht op veel plekken. "Schijnveiligheid was het niet goede woord," aldus Rutte.

Mark Rutte in <em>Op1</em> over mondkapjes: &quot;Schijnveiligheid was niet het goede woord&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 13 juli. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 13 juli terugkijken. Mark Rutte ging zondagavond, tijdens zijn exclusieve interview in Op1, ook in op de verwarrende berichtgeving rondom de mondkapjes: eerst zou het om 'schijnveiligheid' gaan, later werden ze tóch verplicht op veel plekken. "Schijnveiligheid was het niet goede woord," aldus Rutte. Niet-werkende mondkapjes?Rutte licht nogmaals toe dat niet-medische mondkapjes, die in het gewone leven worden gebruikt, een stuk minder goed beschermen tegen het coronavirus dan de medische mondkapjes - maar die zijn exclusief gereserveerd voor zorgpersoneel. Al snel omschrijft Jeroen Pauw de mondkapjes die in het openbaar vervoer gebruikt worden als "niet-werkende mondkapjes", maar hier is Rutte het ook niet helemaal mee eens. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending van Op1 Vanavond in Op1: premier Mark Rutte over coronacrisis en racisme Bekijk deze video » Op1: Mark Rutte over dag van zijn televisietoespraak: "Een heftige dag" Bekijk deze video » Mark Rutte bezocht ziekenhuizen: "Laten we ontzettend dankbaar zijn" (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Mark Rutte over de stille ramp in de verpleeghuizen Bekijk deze video » Verdriet bij Mark Rutte na overlijden moeder: "We konden er niet meer in" (Op1) Bekijk deze video »
Talkshow :
Mark Rutte in Op1 over mondkapjes: "Schijnveiligheid was niet het goede woord"

Niet-werkende mondkapjes?
Rutte licht nogmaals toe dat niet-medische mondkapjes, die in het gewone leven worden gebruikt, een stuk minder goed beschermen tegen het coronavirus dan de medische mondkapjes - maar die zijn exclusief gereserveerd voor zorgpersoneel. Al snel omschrijft Jeroen Pauw de mondkapjes die in het openbaar vervoer gebruikt worden als "niet-werkende mondkapjes", maar hier is Rutte het ook niet helemaal mee eens.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mark Rutte in Op1 over mondkapjes: "Schijnveiligheid was niet het goede woord" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV