De slimste mens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending De slimste mens is vanaf vanavond weer terug op televisie met een nieuw zomerseizoen. De komende weken is het zestiende seizoen van de spannende tv-quiz elke werkdag om 20:40 uur te zien op NPO 2 Van RossemOnder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan elke aflevering drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. DrukZe moeten onder druk van de wegtikkende seconden het beste van zichzelf laten zien en niet alleen voldoende kennis hebben en associatief kunnen denken, maar ook het spel strategisch spelen. FinalerondeDe winnaar van de dag gaat direct door naar de volgende dag. De andere twee strijden in de finaleronde om het tweede ticket voor de volgende aflevering. Zo stroomt iedere aflevering een nieuwe deelnemer in. DeelnemersIn de eerste uitzending nemen journalist en opiniepeiler Gijs Rademaker, voetballer Bart Vriends en zangeres Shirma Rouse het tegen elkaar op. Bekijk promo De Slimste Mens zomer 2020 met o.a Jörgen Raymann Bekijk deze video » Video: voorproefje van De Slimste Mens met lastige vragen voor gasten van Op1 Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

De slimste mens is vanaf vanavond weer terug op televisie met een nieuw zomerseizoen. De komende weken is het zestiende seizoen van de spannende tv-quiz elke werkdag om 20:40 uur te zien op NPO 2

Van Rossem
Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan elke aflevering drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena.

Druk
Ze moeten onder druk van de wegtikkende seconden het beste van zichzelf laten zien en niet alleen voldoende kennis hebben en associatief kunnen denken, maar ook het spel strategisch spelen.

Finaleronde
De winnaar van de dag gaat direct door naar de volgende dag. De andere twee strijden in de finaleronde om het tweede ticket voor de volgende aflevering. Zo stroomt iedere aflevering een nieuwe deelnemer in.

Deelnemers
In de eerste uitzending nemen journalist en opiniepeiler Gijs Rademaker, voetballer Bart Vriends en zangeres Shirma Rouse het tegen elkaar op.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De slimste mens aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV