Een Huis Vol in quarantaine aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een Huis Vol in quarantaine aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Een Huis Vol in quarantaine aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond start het nieuwe seizoen van Een Huis Vol, over het dagelijks leven in een groot gezin. In deze zomerspecial is te zien hoe de gezinnen zich redden in deze bijzondere tijd, waarin het coronavirus het leven op zijn kop zette. Hoe gingen grote gezinnen om met de maatregelen? FamiliesNaast de drie gezinnen uit vorig seizoen maken we deze serie opnieuw kennis met twee oudgediende families uit eerdere seizoenen van Een Huis Vol. De afleveringen zijn twee weken lang elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO 1. ThuisonderwijsHeel Nederland zwoegt op thuisonderwijs en zoekt een weg in de anderhalvemetermaatschappij. Maar wat betekenen deze maatregelen voor grote gezinnen? Hoe doorsta je maandenlang met zoveel mensen in een huis? En hoe verloopt het thuisonderwijs met zoveel kinderen die thuis blijven? PrintenIn de eerste aflevering is het half maart en begint de familie Buddenbruck met gezonde tegenzin aan de eerste week thuisonderwijs. Vader Rob is aan het werk, dus moet Thaila zich wagen aan haar nieuwe rol als lerares. De school ligt op 40 minuten rijden van huis, waardoor Thaila besluit om al het huiswerk zelf te printen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Niet makkelijkBij de familie Jelies krijgen maar liefst zes van de acht kinderen thuisonderwijs. Voor moeder Janneke betekent dit dat ze zich moet wagen aan de lesstof, die helemaal niet makkelijk blijkt te zijn. Met acht kinderen vindt Janneke ook nog de tijd om aan zichzelf te werken. Maar dat plan lijkt nu in gevaar te komen. Coronacrisis: Hoe houden de grote gezinnen dit vol? Bekijk deze video » Papa Jay van 'Een Huis Vol' heeft geen inkomen door corona: "We gaan niet klagen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Een Huis Vol in quarantaine aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vanavond start het nieuwe seizoen van Een Huis Vol, over het dagelijks leven in een groot gezin. In deze zomerspecial is te zien hoe de gezinnen zich redden in deze bijzondere tijd, waarin het coronavirus het leven op zijn kop zette. Hoe gingen grote gezinnen om met de maatregelen?

Families
Naast de drie gezinnen uit vorig seizoen maken we deze serie opnieuw kennis met twee oudgediende families uit eerdere seizoenen van Een Huis Vol. De afleveringen zijn twee weken lang elke werkdag om 19:00 uur te zien op NPO 1.

Thuisonderwijs
Heel Nederland zwoegt op thuisonderwijs en zoekt een weg in de anderhalvemetermaatschappij. Maar wat betekenen deze maatregelen voor grote gezinnen? Hoe doorsta je maandenlang met zoveel mensen in een huis? En hoe verloopt het thuisonderwijs met zoveel kinderen die thuis blijven?

Printen
In de eerste aflevering is het half maart en begint de familie Buddenbruck met gezonde tegenzin aan de eerste week thuisonderwijs. Vader Rob is aan het werk, dus moet Thaila zich wagen aan haar nieuwe rol als lerares. De school ligt op 40 minuten rijden van huis, waardoor Thaila besluit om al het huiswerk zelf te printen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Niet makkelijk
Bij de familie Jelies krijgen maar liefst zes van de acht kinderen thuisonderwijs. Voor moeder Janneke betekent dit dat ze zich moet wagen aan de lesstof, die helemaal niet makkelijk blijkt te zijn. Met acht kinderen vindt Janneke ook nog de tijd om aan zichzelf te werken. Maar dat plan lijkt nu in gevaar te komen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Een Huis Vol
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV