Makkelijk Scoren ziet enthousiaste Frank de Boer: "Die Amerikanen zijn daar zó goed in"

Makkelijk Scoren ziet enthousiaste Frank de Boer: "Die Amerikanen zijn daar zó goed in"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren van zondag 12 juli. Je kunt ook de hele Makkelijk Scoren-uitzending van 12 juli terugkijken op Gids.tv.

In het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren zien Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve dat de Amerikaanse voetbalcompetitie wordt hervat. Er wordt een fragment getoond uit een persconferentie van Frank de Boer en vervolgens merkt Smit gevat op: "Die Amerikanen zijn daar zó goed in hè, dat enthousiasme..."

Bekijk het fragment uit Makkelijk Scoren hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Makkelijk Scoren</em> ziet enthousiaste Frank de Boer: &quot;Die Amerikanen zijn daar zó goed in&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren van zondag 12 juli. Je kunt ook de hele Makkelijk Scoren-uitzending van 12 juli terugkijken op Gids.tv. In het satirische sportprogramma Makkelijk Scoren zien Tex de Wit, Diederik Smit en Jonathan van het Reve dat de Amerikaanse voetbalcompetitie wordt hervat. Er wordt een fragment getoond uit een persconferentie van Frank de Boer en vervolgens merkt Smit gevat op: "Die Amerikanen zijn daar zó goed in hè, dat enthousiasme..." Bekijk het fragment uit Makkelijk Scoren hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Makkelijk Scoren: bekijk hier 'Weet u het nog: 1996' met Arjen Lubach en Bas van de Goor Bekijk deze video » Zien: Makkelijk Scoren bespreekt op hilarische wijze de biografie van Wesley Sneijder Bekijk deze video »
TV :
Makkelijk Scoren ziet enthousiaste Frank de Boer: "Die Amerikanen zijn daar zó goed in"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Makkelijk Scoren ziet enthousiaste Frank de Boer: "Die Amerikanen zijn daar zó goed in" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV