Onze Jongens nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer

Onze Jongens nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer

Jim Bakkum speelt in de film Onze Jongens de rol van Jorrit. Wanneer hij na jarenlange afwezigheid terugkomt in Nederland wacht hem daar niet veel moois.

Carrièremove
De ex-vrouw van Jorrit wil hem nog steeds niet zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van vriend Bas (Martijn Fischer) gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen, samen met twee andere collega's, een gat in de markt ontdekken. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten stromen binnen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Maar hoe zal de privé-omgeving reageren op deze bijzondere carrièremove?

Bekijk hieronder de trailer van Onze Jongens.

<em>Onze Jongens</em> nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer Jim Bakkum speelt in de film Onze Jongens de rol van Jorrit. Wanneer hij na jarenlange afwezigheid terugkomt in Nederland wacht hem daar niet veel moois. CarrièremoveDe ex-vrouw van Jorrit wil hem nog steeds niet zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van vriend Bas (Martijn Fischer) gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen, samen met twee andere collega's, een gat in de markt ontdekken. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten stromen binnen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Maar hoe zal de privé-omgeving reageren op deze bijzondere carrièremove? Bekijk hieronder de trailer van Onze Jongens. Bekijk ook Gaby Blaaser op de set van nieuwe film Casanova's (video) Bekijk deze video » Zien: achter de schermen bij de nieuwe romantische komedie Casanova's Bekijk deze video » Shownieuws: Ex-geliefden Jim Bakkum en Gaby Blaaser gespot samen Bekijk deze video »
Film :
Onze Jongens nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Onze Jongens nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV