Makkelijk Scoren: zo kan Tom Dumoulin het WK winnen én Tour de France rijden

Makkelijk Scoren: zo kan Tom Dumoulin het WK winnen én Tour de France rijden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren van zondag 12 juli. Je kunt ook de hele Makkelijk Scoren-uitzending van 12 juli terugkijken op Gids.tv.

Door de coronacrisis is de wielerkalender dit jaar behoorlijk op de schop gegaan. Alle grote rondes worden in een tijdsbestek van tien weken afgewerkt en dat betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden. Tom Dumoulin is van plan de Tour de France helemaal uit te rijden en dat zou betekenen dat hij niet deel kan nemen aan het WK tijdrijden. Tenzij hij dit van de mannen van Makkelijk Scoren uitvoert.

Bekijk het fragment uit Makkelijk Scoren hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Makkelijk Scoren</em>: zo kan Tom Dumoulin het WK winnen én <em>Tour de France</em> rijden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren van zondag 12 juli. Je kunt ook de hele Makkelijk Scoren-uitzending van 12 juli terugkijken op Gids.tv. Door de coronacrisis is de wielerkalender dit jaar behoorlijk op de schop gegaan. Alle grote rondes worden in een tijdsbestek van tien weken afgewerkt en dat betekent dat er keuzes gemaakt moeten worden. Tom Dumoulin is van plan de Tour de France helemaal uit te rijden en dat zou betekenen dat hij niet deel kan nemen aan het WK tijdrijden. Tenzij hij dit van de mannen van Makkelijk Scoren uitvoert. Bekijk het fragment uit Makkelijk Scoren hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Makkelijk Scoren fileert Ron Jans: "Die zou nooit meer aan de bak moeten komen!" Bekijk deze video » Amber Brantsen over Chateau Meiland: "We mogen geen commentaar geven op bagger" (video) Bekijk deze video »
TV :
Makkelijk Scoren: zo kan Tom Dumoulin het WK winnen én Tour de France rijdenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Makkelijk Scoren: zo kan Tom Dumoulin het WK winnen én Tour de France rijden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen