Pitch in Makkelijk Scoren voor coronaproof schaakspel (video)

Pitch in Makkelijk Scoren voor coronaproof schaakspel (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren van zondag 12 juli. Je kunt ook de hele Makkelijk Scoren-uitzending van 12 juli terugkijken op Gids.tv.

In coronatijd moet iedereen flink op zijn hoede zijn. Het coronavirus kan zich snel verspreiden en dus moet er creatief om worden gegaan met sporten en spellen waar het risico op verspreiding van het virus groot is. Daarom is er in het satirische programma Makkelijk Scoren een pitch te zien hoe je op een veilige manier toch nog een potje kunt schaken.

Bekijk het fragment uit Makkelijk Scoren hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

Pitch in <em>Makkelijk Scoren</em> voor coronaproof schaakspel (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Makkelijk Scoren van zondag 12 juli. Je kunt ook de hele Makkelijk Scoren-uitzending van 12 juli terugkijken op Gids.tv. In coronatijd moet iedereen flink op zijn hoede zijn. Het coronavirus kan zich snel verspreiden en dus moet er creatief om worden gegaan met sporten en spellen waar het risico op verspreiding van het virus groot is. Daarom is er in het satirische programma Makkelijk Scoren een pitch te zien hoe je op een veilige manier toch nog een potje kunt schaken. Bekijk het fragment uit Makkelijk Scoren hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Makkelijk Scoren fileert Ron Jans: "Die zou nooit meer aan de bak moeten komen!" Bekijk deze video » Makkelijk Scoren: zo kan Tom Dumoulin het WK winnen én Tour de France rijden Bekijk deze video »
TV :
Pitch in Makkelijk Scoren voor coronaproof schaakspel (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Pitch in Makkelijk Scoren voor coronaproof schaakspel (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV