Manchester City mag toch deelnemen aan de Champions League (video)

Manchester City mag toch deelnemen aan de Champions League (video)

Manchester City mag de komende jaren tóch deelnemen aan de Champions League, zo heeft sporttribunaal CAS besloten. De Engelse club werd door de UEFA voor twee jaar uitgesloten van deelname aan Europees voetbal wegens het overtreden van de regels van Financial Fair Play. Naast uitsluiting van Europees voetbal legde de UEFA ook een boete van 30 miljoen euro op.

Geen ban, wel boete
City ging niet akkoord met het besluit van de UEFA en stapte naar het CAS. Met succes, zo blijkt nu. Volgens het CAS kan niet worden bewezen dat de Premier League-club heeft gesjoemeld met sponsorgelden, zoals door de UEFA werd beweerd, en dus is de ban opgeschort. City moet echter wel een boete van 10 miljoen euro betalen, omdat ze niet hebben meegewerkt met de autoriteiten van de UEFA.

Bekijk de video van Sky News over de uitspraak van het CAS hieronder.

<em>Manchester City</em> mag toch deelnemen aan de Champions League (video) Manchester City mag de komende jaren tóch deelnemen aan de Champions League, zo heeft sporttribunaal CAS besloten. De Engelse club werd door de UEFA voor twee jaar uitgesloten van deelname aan Europees voetbal wegens het overtreden van de regels van Financial Fair Play. Naast uitsluiting van Europees voetbal legde de UEFA ook een boete van 30 miljoen euro op. Geen ban, wel boeteCity ging niet akkoord met het besluit van de UEFA en stapte naar het CAS. Met succes, zo blijkt nu. Volgens het CAS kan niet worden bewezen dat de Premier League-club heeft gesjoemeld met sponsorgelden, zoals door de UEFA werd beweerd, en dus is de ban opgeschort. City moet echter wel een boete van 10 miljoen euro betalen, omdat ze niet hebben meegewerkt met de autoriteiten van de UEFA. Bekijk de video van Sky News over de uitspraak van het CAS hieronder. Bekijk ook Samenvatting Manchester City - Newcastle United (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Brighton & Hove Albion - Manchester City (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Manchester City mag toch deelnemen aan de Champions League (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Manchester City mag toch deelnemen aan de Champions League (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV