Dokter Deen nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer

Dokter Deen nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer

In Dokter Deen speelt Monique van de Ven huisarts Maria Deen. Naast haar werkzaamheden als arts betekent ze nog veel meer betekent voor de inwoners van Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, met een apotheek en een kleine operatiekamer waar zij kleine ingrepen kan uitvoeren.

Bekijk hieronder de trailer van Dokter Deen.

<em>Dokter Deen</em> nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer In Dokter Deen speelt Monique van de Ven huisarts Maria Deen. Naast haar werkzaamheden als arts betekent ze nog veel meer betekent voor de inwoners van Vlieland. Ze heeft een praktijk aan huis, met een apotheek en een kleine operatiekamer waar zij kleine ingrepen kan uitvoeren. Bekijk hieronder de trailer van Dokter Deen. Bekijk ook De Bachelorette: Jessie Jazz over 'pittige date' Jethro en Gaby: 'Voelt als opstoken' Bekijk deze video » Barrie Barista En Het Einde Der Tijden: bekijk hilarische video met de cast Bekijk deze video » Onze Jongens nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Serie :
Dokter Deen nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dokter Deen nu te zien bij Videoland, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV