Nederland in Beweging: Olga Commandeur geeft tips tegen dode-billen-syndroom

Nederland in Beweging: Olga Commandeur geeft tips tegen dode-billen-syndroom

Nu we door de coronacrisis extra veel thuis zitten, is de kans op het dode-billen-syndroom extra groot. Dat is een verdoofd, verstijvd gevoel in je billen en dat komt door inactieve bilspieren. Gelukkig is daar Olga Commandeur van Nederland in Beweging. Zij heeft een aantal goede tips om dit dode-billen-syndroom tegen te gaan.

Bekijk de video van Nederland in Beweging over het dode-billen-syndroom hieronder.

<em>Nederland in Beweging</em>: Olga Commandeur geeft tips tegen <em>dode-billen-syndroom</em> Nu we door de coronacrisis extra veel thuis zitten, is de kans op het dode-billen-syndroom extra groot. Dat is een verdoofd, verstijvd gevoel in je billen en dat komt door inactieve bilspieren. Gelukkig is daar Olga Commandeur van Nederland in Beweging. Zij heeft een aantal goede tips om dit dode-billen-syndroom tegen te gaan. Bekijk de video van Nederland in Beweging over het dode-billen-syndroom hieronder. Bekijk ook Video: Olga Commandeur met Nederland In Beweging ook populair onder jongeren Bekijk deze video » Jinek gemist? Olga Commandeur houdt Nederland fit: "Dan ben ik helemaal kapot" Bekijk deze video »
TV :
Nederland in Beweging: Olga Commandeur geeft tips tegen dode-billen-syndroom

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nederland in Beweging: Olga Commandeur geeft tips tegen dode-billen-syndroom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV