José Mourinho vindt de Europa League maar niets (video)

José Mourinho vindt de Europa League maar niets (video)

Het Tottenham Hotspur van trainer José Mourinho stevent af op een plek in de Europa League volgend seizoen. De flamboyante trainer is liever actief op het grootste podium, de Champions League, en blijkt geen fan van de Europa League. Toch was hij er wel erg succesvol. Mourinho heeft namelijk twee keer deelgenomen aan de Europa League en het toernooi ook twee keer gewonnen.

Bekijk de uitspraken van José Mourinho over de Europa League hieronder in de video van het AD.

<em>José Mourinho</em> vindt de Europa League maar niets (video) Het Tottenham Hotspur van trainer José Mourinho stevent af op een plek in de Europa League volgend seizoen. De flamboyante trainer is liever actief op het grootste podium, de Champions League, en blijkt geen fan van de Europa League. Toch was hij er wel erg succesvol. Mourinho heeft namelijk twee keer deelgenomen aan de Europa League en het toernooi ook twee keer gewonnen. Bekijk de uitspraken van José Mourinho over de Europa League hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Zien: José Mourinho is woest en verlaat persconferentie door falende techniek Bekijk deze video » Samenvatting Tottenham Hotspur - Arsenal (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
José Mourinho vindt de Europa League maar niets (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op José Mourinho vindt de Europa League maar niets (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV