Zien: cabaretier Howard Komproe maakt sporten leuk met speciale voorstelling

Zien: cabaretier Howard Komproe maakt sporten leuk met speciale voorstelling

Iedereen weet dat bewegen en sporten goed voor je is. Het is alleen niet altijd even leuk om voor de honderste keer dezelfde sportschool in te gaan en eindeloos op de loopband te staan. Daar heeft cabaretier Howard Komproe iets op bedacht. Om sporten leuk te maken, combineert hij cabaret met een goede work-out met zijn speciale voorstelling Lach je Fit.

Bekijk de video van het AD over het creatieve idee van Howard Komproe hieronder.

Zien: cabaretier <em>Howard Komproe</em> maakt sporten leuk met speciale voorstelling Iedereen weet dat bewegen en sporten goed voor je is. Het is alleen niet altijd even leuk om voor de honderste keer dezelfde sportschool in te gaan en eindeloos op de loopband te staan. Daar heeft cabaretier Howard Komproe iets op bedacht. Om sporten leuk te maken, combineert hij cabaret met een goede work-out met zijn speciale voorstelling Lach je Fit. Bekijk de video van het AD over het creatieve idee van Howard Komproe hieronder. Bekijk ook Op Vrijdag: Jan Jaap van der Wal deed Beyoncé-dansles: ‘Ze lachten me uit’ Bekijk deze video » Beau gemist? Beau van Erven Dorens wordt hard geroast door Martijn Koning Bekijk deze video »
Humor :
Zien: cabaretier Howard Komproe maakt sporten leuk met speciale voorstelling

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: cabaretier Howard Komproe maakt sporten leuk met speciale voorstelling of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV