Zien: School organiseert open dag in Minecraft (video)

Zien: School organiseert open dag in Minecraft (video)

Wat als je een school moet kiezen maar je kunt vanwege corona niet naar een open dag? Daar bedacht deze school in het Verenigd Koninkrijk iets op.

Rondleiding
Jongeren kunnen in het spel rondlopen en kijken wat ze van de school vinden. Een docent bedacht het idee samen met zijn twee dochters die het spel regelmatig spelen. Ze bouwden de school in een paar weken na.

Zien: School organiseert open dag in <em>Minecraft</em> (video) Wat als je een school moet kiezen maar je kunt vanwege corona niet naar een open dag? Daar bedacht deze school in het Verenigd Koninkrijk iets op. RondleidingJongeren kunnen in het spel rondlopen en kijken wat ze van de school vinden. Een docent bedacht het idee samen met zijn twee dochters die het spel regelmatig spelen. Ze bouwden de school in een paar weken na. Bekijk ook Talkshow M gemist? Typhoon zingt Alles is gezegend (video) Bekijk deze video » Zien: koningin Máxima steunt de culturele sector met werkbezoek Bekijk deze video » Chef'Special over optredens in openluchttheater en nieuwe single (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: School organiseert open dag in Minecraft (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: School organiseert open dag in Minecraft (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV