Soufiane Touzani leert Eredivisie-spelers trucs binnen een minuut (video)

Soufiane Touzani leert Eredivisie-spelers trucs binnen een minuut (video)

Soufiane Touzani is een van de grondleggers van het straatvoetbal en staat bekend om zijn fabelachtige trucs. Zijn droom is om techniektrainer te worden bij FC Barcelona, Liverpool, Paris Saint-Germain of Bayern München. Om te bewijzen dat hij een goede trainer is, probeert Touzani Donny van de Beek, Orkun Kökçü en Calvin Stengs een truc aan te leren binnen één minuut.

Bekijk de video van Soufiane Touzani hieronder.

<em>Soufiane Touzani</em> leert Eredivisie-spelers trucs binnen een minuut (video) Soufiane Touzani is een van de grondleggers van het straatvoetbal en staat bekend om zijn fabelachtige trucs. Zijn droom is om techniektrainer te worden bij FC Barcelona, Liverpool, Paris Saint-Germain of Bayern München. Om te bewijzen dat hij een goede trainer is, probeert Touzani Donny van de Beek, Orkun Kökçü en Calvin Stengs een truc aan te leren binnen één minuut. Bekijk de video van Soufiane Touzani hieronder. Bekijk ook Touzani op bezoek in Den Haag: strijd voor gelijke kansen voor kinderen Bekijk deze video » Terugkijken: afscheidsinterview Hakim Ziyech met Touzani in Johan Cruijff Arena Bekijk deze video »
Voetbal :
Soufiane Touzani leert Eredivisie-spelers trucs binnen een minuut (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Soufiane Touzani leert Eredivisie-spelers trucs binnen een minuut (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV