Arda en Amber van Temptation Island verwachten eerste kindje

Arda en Amber van Temptation Island verwachten eerste kindje

Het meeste recente seizoen van Temptation Island was er een om niet snel te vergeten. Er was sprake van bedrog, ruzie en er werd zelfs een koppel van het eiland gestuurd, omdat ze telefoons mee hadden gesmokkeld. Toch heeft dit hectische seizoen de kandidaten ook veel geluk gebracht. Na babynieuws bij Gianni en Melissa maken nu ook Arda en Amber bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje.

Arda ging vreemd, maar niet met Amber
Dat uitgerekend Arda en Amber samen een baby krijgen, is zeer opmerkelijk te noemen. Arda deed namelijk mee aan Temptation Island als koppel met Elke. Arda kon de verleiding echter niet weerstaan en ging volledig de mist in. Dat deed hij alleen niet met Amber, maar met verleidster Eline. Dat bleek uiteindelijk niet meer dan een vakantieliefde en na de opnames hebben Arda en Amber elkaar alsnog helemaal gevonden.

Bekijk hieronder hoe het Arda en Elke vergaat na de opnames van Temptation Island.

Arda en Amber van <em>Temptation Island</em> verwachten eerste kindje Het meeste recente seizoen van Temptation Island was er een om niet snel te vergeten. Er was sprake van bedrog, ruzie en er werd zelfs een koppel van het eiland gestuurd, omdat ze telefoons mee hadden gesmokkeld. Toch heeft dit hectische seizoen de kandidaten ook veel geluk gebracht. Na babynieuws bij Gianni en Melissa maken nu ook Arda en Amber bekend in verwachting te zijn van hun eerste kindje. Arda ging vreemd, maar niet met AmberDat uitgerekend Arda en Amber samen een baby krijgen, is zeer opmerkelijk te noemen. Arda deed namelijk mee aan Temptation Island als koppel met Elke. Arda kon de verleiding echter niet weerstaan en ging volledig de mist in. Dat deed hij alleen niet met Amber, maar met verleidster Eline. Dat bleek uiteindelijk niet meer dan een vakantieliefde en na de opnames hebben Arda en Amber elkaar alsnog helemaal gevonden. Bekijk hieronder hoe het Arda en Elke vergaat na de opnames van Temptation Island. Bekijk ook Temptation Island: Arda en Elke ontmoeten elkaar bij pijnlijk laatste kampvuur Bekijk deze video » Temptation Island: hoe gaat het met Arda en Elke na drama op het eiland? Bekijk deze video »
Temptation Island :
Arda en Amber van Temptation Island verwachten eerste kindje

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Arda en Amber van Temptation Island verwachten eerste kindje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV