Vijfde seizoen van Lucifer vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Vijfde seizoen van Lucifer vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Het eerste deel van het vijfde seizoen van Lucifer is vanaf 21 augustus te bekijken op Netflix. Eerder lekte de releasedatum al uit, waardoor Netflix snel een releasevideo in elkaar knutselde. Nu is er toch een officiële trailer gemaakt en als we die mogen geloven, wordt het weer een enerverend seizoen.

Bekijk de trailer van het vijfde seizoen van Lucifer hieronder. De eerste acht afleveringen van het vijfde seizoen van Lucifer zijn vanaf 21 augustus te zien op Netflix.

Vijfde seizoen van <em>Lucifer</em> vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer Het eerste deel van het vijfde seizoen van Lucifer is vanaf 21 augustus te bekijken op Netflix. Eerder lekte de releasedatum al uit, waardoor Netflix snel een releasevideo in elkaar knutselde. Nu is er toch een officiële trailer gemaakt en als we die mogen geloven, wordt het weer een enerverend seizoen. Bekijk de trailer van het vijfde seizoen van Lucifer hieronder. De eerste acht afleveringen van het vijfde seizoen van Lucifer zijn vanaf 21 augustus te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk de trailer van Lucifer seizoen 4 Bekijk deze video » Netflix flanst in allerijl releasevideo Lucifer in elkaar na gelekte releasedatum Bekijk deze video »
Serie :
Vijfde seizoen van Lucifer vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vijfde seizoen van Lucifer vanaf 21 augustus op Netflix, bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV