Zien: Sekswerkers in Duitsland eisen heropening bordelen (video)

Zien: Sekswerkers in Duitsland eisen heropening bordelen (video)

In de Duitse stad Hamburg zijn sekswerkers de straat opgegaan. Ze eisen een heropening van de bordelen. In maart moesten de sekswerkers stoppen met werken vanwege corona.

Verandering
Restaurants, winkels en bars zijn inmiddels weer open, maar sekswerkers mogen nog steeds niet aan het werk. Ze hopen dat daar snel verandering in komt.

Bekijk hieronder de video van NOS met beelden van de demonstratie.

Zien: <em>Sekswerkers</em> in Duitsland eisen heropening bordelen (video) In de Duitse stad Hamburg zijn sekswerkers de straat opgegaan. Ze eisen een heropening van de bordelen. In maart moesten de sekswerkers stoppen met werken vanwege corona. VeranderingRestaurants, winkels en bars zijn inmiddels weer open, maar sekswerkers mogen nog steeds niet aan het werk. Ze hopen dat daar snel verandering in komt. Bekijk hieronder de video van NOS met beelden van de demonstratie. Bekijk ook Amber Brantsen over Chateau Meiland: "We mogen geen commentaar geven op bagger" (video) Bekijk deze video » NOS: Politie verwacht 'inbraakpiek' in vakantieperiode (video) Bekijk deze video » Rekentalent uit Verenigd Koninkrijk gaat viral met deze video: 196 sommen in 1 minuut! Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Sekswerkers in Duitsland eisen heropening bordelen (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Sekswerkers in Duitsland eisen heropening bordelen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV