Juvat Westendorp krijgt nieuw kapsel van Wibi Soerjadi en shockeert fans (video)

Juvat Westendorp krijgt nieuw kapsel van Wibi Soerjadi en shockeert fans (video)

Juvat Westendorp staat naast zijn acteer- en danstalent ook bekend om zijn goede looks en zijn lange haren. Fans waren dan ook in shock na het zien van deze video op Instagram, waarin Wibi Soerjadi flink de schaar zet in het haar van Juvat.

<em>Juvat Westendorp</em> krijgt nieuw kapsel van <em>Wibi Soerjadi</em> en shockeert fans (video) Juvat Westendorp staat naast zijn acteer- en danstalent ook bekend om zijn goede looks en zijn lange haren. Fans waren dan ook in shock na het zien van deze video op Instagram, waarin Wibi Soerjadi flink de schaar zet in het haar van Juvat. Twijfel aan echtheidFans reageren geschokt op de beelden, maar er is ook veel twijfel over de echtheid van de metamorfose. In zijn volgende Instagram-post laat Juvat namelijk het resultaat zien en daar schrijft hij bij dat het nieuwe kapsel goed uitkomt voor een rol in een nieuwe speelfilm. Hierboven zie je het filmpje waarop Wibi Soerjadi het haar van Juvat Westendorp afknipt. Hieronder zie je het eindresultaat. Bekijk ook Juvat Westendorp over pikante scène Onze Jongens In Miami: ‘Het liep helemaal uit de hand’ Bekijk deze video » Juvat Westendorp maakt indruk in Dream School: ‘Het verleden bestaat niet meer’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Juvat Westendorp krijgt nieuw kapsel van Wibi Soerjadi en shockeert fans (video)

Twijfel aan echtheid
Fans reageren geschokt op de beelden, maar er is ook veel twijfel over de echtheid van de metamorfose. In zijn volgende Instagram-post laat Juvat namelijk het resultaat zien en daar schrijft hij bij dat het nieuwe kapsel goed uitkomt voor een rol in een nieuwe speelfilm.

Hierboven zie je het filmpje waarop Wibi Soerjadi het haar van Juvat Westendorp afknipt. Hieronder zie je het eindresultaat.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Juvat Westendorp krijgt nieuw kapsel van Wibi Soerjadi en shockeert fans (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV