Zwarte Cross wil publieke omroep oprichten (video)

Zwarte Cross wil publieke omroep oprichten (video)

De Zwarte Cross is een van de meeste bekende festivals van Nederland, maar als het aan de organisatoren ligt blijft het daar niet bij. Pieter Holkenborg is een van die organisatoren en hij vertelt in gesprek met het AD dat ze het online platform Stamppot gaan oprichten. Dit platform willen ze ook graag uitbreiden door een omroep op te richten, waar vooral ruimte moet komen voor positiviteit en creativiteit.

Bekijk het gesprek over het nieuwe platform Stamppot hieronder in de video van het AD.

<em>Zwarte Cross</em> wil publieke omroep oprichten (video) De Zwarte Cross is een van de meeste bekende festivals van Nederland, maar als het aan de organisatoren ligt blijft het daar niet bij. Pieter Holkenborg is een van die organisatoren en hij vertelt in gesprek met het AD dat ze het online platform Stamppot gaan oprichten. Dit platform willen ze ook graag uitbreiden door een omroep op te richten, waar vooral ruimte moet komen voor positiviteit en creativiteit. Bekijk het gesprek over het nieuwe platform Stamppot hieronder in de video van het AD. Bekijk ook Black Eyed Peas live op Zwarte Cross 2019: "Where is the love?" Bekijk deze video » Tante Rikie komend jaar voor het laatst te zien op Zwarte Cross Bekijk deze video »
TV :
Zwarte Cross wil publieke omroep oprichten (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zwarte Cross wil publieke omroep oprichten (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV