Hugo de Jonge over de spannende CDA-strijd: 'Omtzigt hoort sowieso in ons team' (video)

Hugo de Jonge over de spannende CDA-strijd: 'Omtzigt hoort sowieso in ons team' (video)

De stembussen voor het lijsttrekkerschap van het CDA sluiten morgen. Vanmorgen sprak het AD Omtzigt en nu word er ook gesproken met de andere kandidaat: minister Hugo de Jonge van het CDA.

Team
''Mocht het vandaag niet lukken, dan lukt het morgen wel,'' zegt Hugo opgewekt. ''Er is niet een team de Jonge en een team Omzigt, we zijn maar één team en dat is het CDA.'' Vanavond, maandag 13 juli, gaan De Jonge en Omtzigt met elkaar in debat in het programma Op1.

<em>Hugo de Jonge</em> over de spannende CDA-strijd: 'Omtzigt hoort sowieso in ons team' (video) De stembussen voor het lijsttrekkerschap van het CDA sluiten morgen. Vanmorgen sprak het AD Omtzigt en nu word er ook gesproken met de andere kandidaat: minister Hugo de Jonge van het CDA. Team''Mocht het vandaag niet lukken, dan lukt het morgen wel,'' zegt Hugo opgewekt. ''Er is niet een team de Jonge en een team Omzigt, we zijn maar één team en dat is het CDA.'' Vanavond, maandag 13 juli, gaan De Jonge en Omtzigt met elkaar in debat in het programma Op1. Bekijk ook Beau: Pieter Omtzigt verbaasd door kritiek: "Meeste wetswijzigingen op mijn naam!" Bekijk deze video » Spannend: CDA-verkiezing mondt uit in thriller 'Ik moet nog vechten voor 1,3 procent van de stemmen' (video) Bekijk deze video » Video: Pieter Omtzigt over zijn strijd om lijsttrekkerschap CDA met Hugo de Jonge Bekijk deze video »
Nieuws :
Hugo de Jonge over de spannende CDA-strijd: 'Omtzigt hoort sowieso in ons team' (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hugo de Jonge over de spannende CDA-strijd: 'Omtzigt hoort sowieso in ons team' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV