Omstreden Ronnie Brunswijk wordt vicepresident: "Robin Hood van Suriname" (video)

Omstreden Ronnie Brunswijk wordt vicepresident: "Robin Hood van Suriname" (video)

Na de verkiezingen in Suriname is Chan Santokhi gekozen als president. Hij volgt daarmee de omstreden Desi Bouterse op. De nieuwe vice-premier is echter ook niet van onbesproken gedrag.

Gezocht door Interpol
Niemand minder dan ex-rebellenleider Ronnie Brunswijk is de namelijk de tweede man in Suriname. Brunswijk is een veroordeeld drugshandelaar en wordt gezocht door Interpol, maar is bij een deel van de bevolking erg populair. Zij zien Brunswijk als de Robin Hood van Suriname.

Bekijk de video van het AD over de aanstelling van Ronnie Brunswijk als vice-president hieronder.

Omstreden <em>Ronnie Brunswijk</em> wordt vicepresident: &quot;<em>Robin Hood</em> van Suriname&quot; (video) Na de verkiezingen in Suriname is Chan Santokhi gekozen als president. Hij volgt daarmee de omstreden Desi Bouterse op. De nieuwe vice-premier is echter ook niet van onbesproken gedrag. Gezocht door InterpolNiemand minder dan ex-rebellenleider Ronnie Brunswijk is de namelijk de tweede man in Suriname. Brunswijk is een veroordeeld drugshandelaar en wordt gezocht door Interpol, maar is bij een deel van de bevolking erg populair. Zij zien Brunswijk als de Robin Hood van Suriname. Bekijk de video van het AD over de aanstelling van Ronnie Brunswijk als vice-president hieronder. Bekijk ook Verkiezingen Suriname: Desi Bouterse stevent af op nederlaag (video) Bekijk deze video » Video: waarom verlopen verkiezingen Suriname zo chaotisch? Bekijk deze video »
Nieuws :
Omstreden Ronnie Brunswijk wordt vicepresident: "Robin Hood van Suriname" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Omstreden Ronnie Brunswijk wordt vicepresident: "Robin Hood van Suriname" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV