Donny Roelvink klaar met kritiek op neuscorrectie: "Krijg godverdomme geen lucht" (video)

Donny Roelvink klaar met kritiek op neuscorrectie: "Krijg godverdomme geen lucht" (video)

Donny Roelvink heeft flink aan zijn gezicht laten sleutelen in Turkije. Eerst liet hij facings zetten voor een stralend gebit en later zagen we dat Roelvink een neusoperatie had ondergaan. Roelvink werd daardoor neergezet als ijdeltuit, maar nu haalt hij die kritiek keihard onderuit.

Klappen op zijn neus
Op Instagram vertelt hij namelijk dat hij de neusoperatie niet heeft gedaan om er beter uit te zien. Roelvink heeft tijdens bokstrainingen voor Boxing Influencers namelijk zoveel klappen op zijn neus gehad, dat zijn kraakbeen scheef kwam te staan en hij poliepen in zijn neus heeft gekregen. "Ik ben hier niet omdat ik een of andere barbiepop wil zijn, ik ben hier omdat ik godverdomme geen lucht krijg", zegt hij hierover. Donny Roelvink zou in maart boksen tegen DieTim, maar het evenement is door de coronacrisis verplaatst naar een nog onbekende datum.

Bekijk de video van Donny Roelvink over zijn neusoperatie hieronder.

<em>Donny Roelvink</em> klaar met kritiek op <em>neuscorrectie</em>: &quot;Krijg godverdomme geen lucht&quot; (video) Donny Roelvink heeft flink aan zijn gezicht laten sleutelen in Turkije. Eerst liet hij facings zetten voor een stralend gebit en later zagen we dat Roelvink een neusoperatie had ondergaan. Roelvink werd daardoor neergezet als ijdeltuit, maar nu haalt hij die kritiek keihard onderuit. Klappen op zijn neusOp Instagram vertelt hij namelijk dat hij de neusoperatie niet heeft gedaan om er beter uit te zien. Roelvink heeft tijdens bokstrainingen voor Boxing Influencers namelijk zoveel klappen op zijn neus gehad, dat zijn kraakbeen scheef kwam te staan en hij poliepen in zijn neus heeft gekregen. "Ik ben hier niet omdat ik een of andere barbiepop wil zijn, ik ben hier omdat ik godverdomme geen lucht krijg", zegt hij hierover. Donny Roelvink zou in maart boksen tegen DieTim, maar het evenement is door de coronacrisis verplaatst naar een nog onbekende datum. Bekijk de video van Donny Roelvink over zijn neusoperatie hieronder. Bekijk ook Donny Roelvink eerlijk over facings in Turkije: "Het is goedkoper" (video) Bekijk deze video » Zien: Donny Roelvink komt bont en blauw het ziekenhuis uit na neuscorrectie Bekijk deze video »
Entertainment :
Donny Roelvink klaar met kritiek op neuscorrectie: "Krijg godverdomme geen lucht" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donny Roelvink klaar met kritiek op neuscorrectie: "Krijg godverdomme geen lucht" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV