De Slimste Mens: Compilatie van alle zangtalenten van dit seizoen

De Slimste Mens: Compilatie van alle zangtalenten van dit seizoen

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens start vanavond (13 juli). In dit seizoen wordt er veel gezongen. Daarom maakte het programma een hilarische compilatie van alle zangpogingen van de kandidaten. In de uitzending van vanavond zijn Bart Vriends, Shirma Rouse en Gijs Rademakers te gasten.

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 juli elke werkdag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Slimste Mens:</em> Compilatie van alle zangtalenten van dit seizoen Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens start vanavond (13 juli). In dit seizoen wordt er veel gezongen. Daarom maakte het programma een hilarische compilatie van alle zangpogingen van de kandidaten. In de uitzending van vanavond zijn Bart Vriends, Shirma Rouse en Gijs Rademakers te gasten. Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens is vanaf 13 juli elke werkdag om 20:25 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van De Slimste Mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: voorproefje van De Slimste Mens met lastige vragen voor gasten van Op1 Bekijk deze video » De slimste mens is terug! Vanaf 13 juli iedere werkdag op NPO2, bekijk de promo Bekijk deze video »
TV :
De Slimste Mens: Compilatie van alle zangtalenten van dit seizoen

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Slimste Mens: Compilatie van alle zangtalenten van dit seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV