Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies krijgt thuisonderwijs

Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies krijgt thuisonderwijs

Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van maandag 13 juli. Je kunt de aflevering van 13 juli terugkijken bij Gids.tv.

Bij de familie Jelies moeten zes van de acht kinderen thuisonderwijs volgen. Moeder Janneke moet daarom als thuisjuf aan de slag. Dat blijk helemaal niet makkelijk te zijn. Met acht kinderen vindt Janneke ook nog de tijd om aan zichzelf te werken. Maar dat plan lijkt nu in gevaar te komen.

Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Huis Vol in quarantaine:</em> Familie Jelies krijgt thuisonderwijs Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van maandag 13 juli. Je kunt de aflevering van 13 juli terugkijken bij Gids.tv. Bij de familie Jelies moeten zes van de acht kinderen thuisonderwijs volgen. Moeder Janneke moet daarom als thuisjuf aan de slag. Dat blijk helemaal niet makkelijk te zijn. Met acht kinderen vindt Janneke ook nog de tijd om aan zichzelf te werken. Maar dat plan lijkt nu in gevaar te komen. Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding Bekijk deze video » Een Huis Vol in quarantaine: De familie Buddenbruck over wonen in Duitsland Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies krijgt thuisonderwijs

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies krijgt thuisonderwijs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV