PowNed: Sensi krijgt confronteert krakers in Amsterdam

PowNed: Sensi krijgt confronteert krakers in Amsterdam

<em>PowNed:</em> Sensi krijgt confronteert krakers in <em>Amsterdam</em> Eén van de statige panden aan de grachten in Amsterdam is gekraakt. Kraken is sinds tien jaar bij wet verboden. Daarom besloot Sensi van PowNed de krakers aan te spreken. Dat ging niet helemaal gesmeerd. De krakers waren niet gediend van de bemoeienis van de presentatrice. Bekijk de hele video van PowNed over de krakers hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Bekijk ook Johan Vlemmix laat lied Bump At Trump horen in zijn coronabumper-disco (video) Bekijk deze video » Bizar: ambtenaar Den Haag jat twee miljoen euro: ''Wordt een patroon hier'' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
PowNed: Sensi krijgt confronteert krakers in Amsterdam

Eén van de statige panden aan de grachten in Amsterdam is gekraakt. Kraken is sinds tien jaar bij wet verboden. Daarom besloot Sensi van PowNed de krakers aan te spreken. Dat ging niet helemaal gesmeerd. De krakers waren niet gediend van de bemoeienis van de presentatrice.

Bekijk de hele video van PowNed over de krakers hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op PowNed: Sensi krijgt confronteert krakers in Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier