Help, mijn borsten staan online over sextortion gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, mijn borsten staan online over sextortion gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Help, mijn borsten staan online over sextortion gemist? Bekijk hier de hele uitzending Aflevering 3 van 4 - Sextortion - BNNVARA Sextortion. Afpersing met het dreigement naaktfoto's te publiceren. De overgrote meerderheid van de gevallen komt nooit aan de oppervlakte: jongeren schrapen al hun geld bijeen om de afperser te betalen en vertellen tegen niemand wat hen is overkomen. Timothy is zestien, hij leert online een meisje kennen en stuurt haar na enkele weken en op haar uitdrukkelijke vraag een zogenaamde dickpic, een foto van zijn geslachtsdelen. Hij krijgt daarna letterlijk de rekening gepresenteerd: vanaf nu moet Timothy 300 euro per maand betalen. Evi Hanssen praat met slachtoffers van sextortion.
Uitzending :
Help, mijn borsten staan online over sextortion gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Aflevering 3 van 4 - Sextortion - BNNVARA

Sextortion. Afpersing met het dreigement naaktfoto's te publiceren. De overgrote meerderheid van de gevallen komt nooit aan de oppervlakte: jongeren schrapen al hun geld bijeen om de afperser te betalen en vertellen tegen niemand wat hen is overkomen. Timothy is zestien, hij leert online een meisje kennen en stuurt haar na enkele weken en op haar uitdrukkelijke vraag een zogenaamde dickpic, een foto van zijn geslachtsdelen. Hij krijgt daarna letterlijk de rekening gepresenteerd: vanaf nu moet Timothy 300 euro per maand betalen. Evi Hanssen praat met slachtoffers van sextortion.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Help, mijn borsten staan online
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Help, mijn borsten staan online over sextortion gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV