Zien: Gaby Blaaser doet schokkende onthulling in De Bachelorette

Zien: Gaby Blaaser doet schokkende onthulling in De Bachelorette

In een nieuwe aflevering van De Bachelorette besluit Instagram-model en actrice Gaby Blaaser haar mannen duidelijkheid te geven. Ze doet een schokkende onthulling tegenover de heren: "Ik heb een sterke connectie met iemand anders."

Wie?
De grote vraag is natuurlijk wie het hart van Gaby heeft gestolen. Op het moment dat Rik Brandsteder de mannen komt halen, weten ze echter allemaal hoe laat het is: "Nu gaan er koppen rollen." Dat blijkt ook wel uit de onthulling die Gaby doet, want in één klap valt de deur voor een aantal mannen in het slot.

Bekijk het fragment uit De Bachelorette hieronder. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Zien: <em>Gaby Blaaser</em> doet schokkende onthulling in <em>De Bachelorette</em> In een nieuwe aflevering van De Bachelorette besluit Instagram-model en actrice Gaby Blaaser haar mannen duidelijkheid te geven. Ze doet een schokkende onthulling tegenover de heren: "Ik heb een sterke connectie met iemand anders." Wie?De grote vraag is natuurlijk wie het hart van Gaby heeft gestolen. Op het moment dat Rik Brandsteder de mannen komt halen, weten ze echter allemaal hoe laat het is: "Nu gaan er koppen rollen." Dat blijkt ook wel uit de onthulling die Gaby doet, want in één klap valt de deur voor een aantal mannen in het slot. Bekijk het fragment uit De Bachelorette hieronder. Elke woensdag verschijnt er een nieuwe aflevering van De Bachelorette op Videoland. Bekijk ook De Bachelorette: Gaby Blaaser in tranen door leugens van mannen Bekijk deze video » De Bachelorette: Ouders Gaby Blaaser ondervragen de mannen: ‘Je lult al lekker’ Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Gaby Blaaser doet schokkende onthulling in De Bachelorette of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier