Zien: Adebayo Akinfenwa geeft hilarisch interview na promotie naar Championship

Zien: Adebayo Akinfenwa geeft hilarisch interview na promotie naar Championship

Adebayo Akinfenwa is een regelrechte cultheld in het Engelse voetbal. The Beast, zoals de voetballer zichzelf noemt, lijkt meer op een bodybuilder dan op een voetballer en behaalde met zijn club Wycombe Wanderes promotie naar de Championship. De uitzinnige Akinfenwa gaf na afloop van de beslissende wedstrijd tegen Oxford United (2-1) een heerlijk interview.

Niemand wilde Akinfenwa hebben
De spierbundel wil eerst een aantal keer van de interviewer horen wat hij zojuist gepresteerd heeft. Dat Akinfenwa op 38-jarige leeftijd nog zo'n succes mag vieren, was namelijk niet vanzelfsprekend. Vier jaar geleden wilde geen club hem meer hebben, totdat Wycombe Wanderers het vertrouwen in hem uitsprak. De spits sloot zich aan bij de club en daar zal hij geen spijt van hebben.

Bekijk het hilarische interview met Adebayo Akinfenwa hieronder in de video van Sky Sports.

Zien: <em>Adebayo Akinfenwa</em> geeft hilarisch interview na promotie naar <em>Championship</em> Adebayo Akinfenwa is een regelrechte cultheld in het Engelse voetbal. The Beast, zoals de voetballer zichzelf noemt, lijkt meer op een bodybuilder dan op een voetballer en behaalde met zijn club Wycombe Wanderes promotie naar de Championship. De uitzinnige Akinfenwa gaf na afloop van de beslissende wedstrijd tegen Oxford United (2-1) een heerlijk interview. Niemand wilde Akinfenwa hebbenDe spierbundel wil eerst een aantal keer van de interviewer horen wat hij zojuist gepresteerd heeft. Dat Akinfenwa op 38-jarige leeftijd nog zo'n succes mag vieren, was namelijk niet vanzelfsprekend. Vier jaar geleden wilde geen club hem meer hebben, totdat Wycombe Wanderers het vertrouwen in hem uitsprak. De spits sloot zich aan bij de club en daar zal hij geen spijt van hebben. Bekijk het hilarische interview met Adebayo Akinfenwa hieronder in de video van Sky Sports. Bekijk ook Arjen Robben traint keihard bij FC Groningen: bekijk indrukwekkende beelden Bekijk deze video » Jürgen Klopp stuurt dolenthousiaste Adebayo Akinfenwa videoboodschap na promotie (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Adebayo Akinfenwa geeft hilarisch interview na promotie naar Championship


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Adebayo Akinfenwa geeft hilarisch interview na promotie naar Championship of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV