Video: Dit zijn de Beste Zangers seizoen 13 (2020)

Video: Dit zijn de Beste Zangers seizoen 13 (2020)

Binnenkort is Beste Zangers seizoen 13 op de buis te zien. Dit jaar vervangen Nick en Simon de presentator Jan Smit. Op woensdag 15 juli om 12:00 uur krijgt Nederland, via de onderstaande video, te weten wie de kandidaten zijn van seizoen 13.

Beste line-up ever
Oud-kanidaten van het populaire zangprogramma Glen Faria en Samantha Steenwijk kregen alvast een voorproefje te zien. Ook Beste Zangers seizoen 13 belooft mooi te worden: "Dit is wel de beste line-up ever." Op woensdag 15 juli wordt bekendgemaakt wie er meedoen aan het nieuwe seizoen. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer seizoen 13 wordt uitgezonden. Wil je oude afleveringen van Beste Zangers terugkijken? Dat kan gewoon via Gids.tv.

Bekijk in de video hieronder, op woensdag 15 juli om 12:00 uur, wie de kandidaten van Beste Zangers 2020 zijn.

Video: Dit zijn de <em>Beste Zangers</em> seizoen 13 (2020) Binnenkort is Beste Zangers seizoen 13 op de buis te zien. Dit jaar vervangen Nick en Simon de presentator Jan Smit. Op woensdag 15 juli om 12:00 uur krijgt Nederland, via de onderstaande video, te weten wie de kandidaten zijn van seizoen 13. Beste line-up everOud-kanidaten van het populaire zangprogramma Glen Faria en Samantha Steenwijk kregen alvast een voorproefje te zien. Ook Beste Zangers seizoen 13 belooft mooi te worden: "Dit is wel de beste line-up ever." Op woensdag 15 juli wordt bekendgemaakt wie er meedoen aan het nieuwe seizoen. Het is op dit moment nog niet bekend wanneer seizoen 13 wordt uitgezonden. Wil je oude afleveringen van Beste Zangers terugkijken? Dat kan gewoon via Gids.tv. Bekijk in de video hieronder, op woensdag 15 juli om 12:00 uur, wie de kandidaten van Beste Zangers 2020 zijn. Bekijk ook Beste Zangers Songfestival gemist? Emma Heesters zingt 'Net als toen' Bekijk deze video » BN-ers zien voorproefje Beste Zangers van 2020: "Beste line-up ever" (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: Dit zijn de Beste Zangers seizoen 13 (2020)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit zijn de Beste Zangers seizoen 13 (2020) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV