Robert Jensen stopt tijdelijk De Jensen Show: "Vanaf maandag 20 juli zomerspecials"

Robert Jensen stopt tijdelijk De Jensen Show: "Vanaf maandag 20 juli zomerspecials"

Robert Jensen plaatst dinsdag een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal en aan het einde van deze uitzending laat hij weten even te stoppen met De Jensen Show.

Jensen zomerspecial 2020
Jensen heeft besloten een tijdelijke break te nemen en komt vanaf aanstaande maandag 20 juli met de Jensen zomerspecial. Deze video's verschijnen op maandag, woensdag en vrijdag: "Het zijn andere topics", zegt hij. De video's zullen dus niet over het dagelijkse nieuws gaan. Jensen heeft even tijd voor zichzelf nodig om zich op te laden, laat hij weten.

Bekijk hieronder De Jensen Show #192 waarin Jensen de tijdelijke break aankondigt.

<em>Robert Jensen</em> stopt tijdelijk <em>De Jensen Show</em>: &quot;Vanaf maandag 20 juli zomerspecials&quot; Robert Jensen plaatst dinsdag een nieuwe video op zijn YouTube-kanaal en aan het einde van deze uitzending laat hij weten even te stoppen met De Jensen Show. Jensen zomerspecial 2020Jensen heeft besloten een tijdelijke break te nemen en komt vanaf aanstaande maandag 20 juli met de Jensen zomerspecial. Deze video's verschijnen op maandag, woensdag en vrijdag: "Het zijn andere topics", zegt hij. De video's zullen dus niet over het dagelijkse nieuws gaan. Jensen heeft even tijd voor zichzelf nodig om zich op te laden, laat hij weten. Bekijk hieronder De Jensen Show #192 waarin Jensen de tijdelijke break aankondigt.
Nieuws :
Robert Jensen stopt tijdelijk De Jensen Show: "Vanaf maandag 20 juli zomerspecials"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Robert Jensen stopt tijdelijk De Jensen Show: "Vanaf maandag 20 juli zomerspecials" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV