Een Huis Vol in quarantaine: Thuis haar knippen gaat mis familie Buddenbruck

Een Huis Vol in quarantaine: Thuis haar knippen gaat mis familie Buddenbruck

Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van dinsdag 14 juli. Je kunt de aflevering van 14 juli terugkijken bij Gids.tv.

De kinderen van de familie Buddenbruck zijn vrij van school. Ook de kappers in Duitsland zijn gesloten. Daarom besloten ze om thuis te knippen. Dat ging niet goed. Niet iedereen blijkt daar even tevreden mee.

Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Huis Vol in quarantaine:</em> Thuis haar knippen gaat mis familie Buddenbruck Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van dinsdag 14 juli. Je kunt de aflevering van 14 juli terugkijken bij Gids.tv. De kinderen van de familie Buddenbruck zijn vrij van school. Ook de kappers in Duitsland zijn gesloten. Daarom besloten ze om thuis te knippen. Dat ging niet goed. Niet iedereen blijkt daar even tevreden mee. Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding Bekijk deze video » Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies viert een groot feest Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: Thuis haar knippen gaat mis familie Buddenbruck

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: Thuis haar knippen gaat mis familie Buddenbruck of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV