Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies viert een groot feest

Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies viert een groot feest

Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van dinsdag 14 juli. Je kunt de aflevering van 14 juli terugkijken bij Gids.tv.

In Tollebeek vierden de familie Jelies een bijzondere dag. Dochter Jennie vierde haar verjaardag, maar het gezin vierde ook pasen. De kerken zijn gesloten, maar toch organiseerde de familie een heuse kerkdienst.

Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

<em>Een Huis Vol in quarantaine:</em> Familie Jelies viert een groot feest Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van dinsdag 14 juli. Je kunt de aflevering van 14 juli terugkijken bij Gids.tv. In Tollebeek vierden de familie Jelies een bijzondere dag. Dochter Jennie vierde haar verjaardag, maar het gezin vierde ook pasen. De kerken zijn gesloten, maar toch organiseerde de familie een heuse kerkdienst. Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard denkt aan gezinsuitbreiding Bekijk deze video » Een Huis Vol in quarantaine: De familie Buddenbruck over wonen in Duitsland Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies viert een groot feest

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies viert een groot feest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV