Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard maakt beste van coronacrisis

Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard maakt beste van coronacrisis

<em>Een Huis Vol in quarantaine:</em> Familie Baumgard maakt beste van coronacrisis Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van dinsdag 14 juli. Je kunt de aflevering van 14 juli terugkijken bij Gids.tv. De familie Baumgard probeert het beste te maken van hun quarantainetijd in Den Haag. De creatieve familie probeert iedereen een eigen plekje te laten vinden om zijn of haar talenten tot bloei te laten komen. Dat valt nog niet mee. Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv. Een Huis Vol in quarantaine: Thuis haar knippen gaat mis familie Buddenbruck Bekijk deze video » Een Huis Vol in quarantaine: Familie Jelies viert een groot feest Bekijk deze video »
TV :
Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard maakt beste van coronacrisis

Hieronder zie je een fragment van Een Huis Vol in quarantaine van dinsdag 14 juli. Je kunt de aflevering van 14 juli terugkijken bij Gids.tv.

De familie Baumgard probeert het beste te maken van hun quarantainetijd in Den Haag. De creatieve familie probeert iedereen een eigen plekje te laten vinden om zijn of haar talenten tot bloei te laten komen. Dat valt nog niet mee.

Een huis vol is elke maandag om 19:05 te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Een huis vol terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Een Huis Vol in quarantaine: Familie Baumgard maakt beste van coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV