Vanavond bij Op1: Joost Vullings, Anne Wensing, Frank Evenblij en meer

Vanavond bij Op1: Joost Vullings, Anne Wensing, Frank Evenblij en meer

Vanavond presenteren Margje Fikse en Kefah Allush Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

  • Dit jaar helaas geen Europees Kampioenschap Voetbal. Presentator en sportliefhebber Frank Evenblij probeert dat gapende gat te vullen met een alternatief: de nieuwe voetbalquiz Quiz met ballen. Vanavond is Frank samen met deelnemer en presentatrice van Fox Sports Fresia Cousiño Arias te gast bij Op1.

  • Viroloog Anne Wensing schuift aan bij Op1 om te praten over het nieuws dat ex-coronapatiënten waarschijnlijk maar kort beschermd blijven tegen het virus. Dat zou grote gevolgen kunnen hebben, onder meer voor de ontwikkeling van een vaccin.

  • De coronapandemie is een gevolg van de ‘grootheidswaanzin’ van de mens. Daarom moeten we ons bezinnen, vooral op hoe we omgaan met dieren en de natuur. Dat schrijven prins Carlos de Bourbon de Parme en theoloog Paul van Geest in het boek ‘Wat is wijsheid?’. In Op1 vertellen ze er vanavond over.

  • Joost Vullings, politiek commentator EenVandaag, vertelt over de aankomende Europese top van aankomende vrijdag. Er werd vandaag opnieuw gedebatteerd over de verdeling van de miljarden in de Europese lidstaten.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond bij <em>Op1:</em> Joost Vullings, Anne Wensing, Frank Evenblij <em>en meer</em> Vanavond presenteren Margje Fikse en Kefah Allush Op1. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. Dit jaar helaas geen Europees Kampioenschap Voetbal. Presentator en sportliefhebber Frank Evenblij probeert dat gapende gat te vullen met een alternatief: de nieuwe voetbalquiz Quiz met ballen. Vanavond is Frank samen met deelnemer en presentatrice van Fox Sports Fresia Cousiño Arias te gast bij Op1. Viroloog Anne Wensing schuift aan bij Op1 om te praten over het nieuws dat ex-coronapatiënten waarschijnlijk maar kort beschermd blijven tegen het virus. Dat zou grote gevolgen kunnen hebben, onder meer voor de ontwikkeling van een vaccin. De coronapandemie is een gevolg van de ‘grootheidswaanzin’ van de mens. Daarom moeten we ons bezinnen, vooral op hoe we omgaan met dieren en de natuur. Dat schrijven prins Carlos de Bourbon de Parme en theoloog Paul van Geest in het boek ‘Wat is wijsheid?’. In Op1 vertellen ze er vanavond over. Joost Vullings, politiek commentator EenVandaag, vertelt over de aankomende Europese top van aankomende vrijdag. Er werd vandaag opnieuw gedebatteerd over de verdeling van de miljarden in de Europese lidstaten. De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Joop Zoetemelk in Op1 openhartig over alcoholverslaving vrouw (video) Bekijk deze video » Op1: Robert van Beckhoven over technische opdrachten bij Heel Holland Bakt Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Joost Vullings, Anne Wensing, Frank Evenblij en meer

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Joost Vullings, Anne Wensing, Frank Evenblij en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV