Opsporing Verzocht: Beelden van relschoppers coronaprotest Den Haag

Opsporing Verzocht: Beelden van relschoppers coronaprotest Den Haag

<em>Opsporing Verzocht:</em> Beelden van relschoppers coronaprotest Den Haag Op dinsdag 14 juli werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Den Haag. De politie deelde beelden van een aantal relschoppers bij het coronaprotest. Eén van hen schopte een agent in het gezicht. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht: Daders van woninginbraak gefilmd in Amstelveen Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Politie onderzoekt moord op 30-jarige Junny Frans Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Beelden van relschoppers coronaprotest Den Haag

Op dinsdag 14 juli werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak uit Den Haag. De politie deelde beelden van een aantal relschoppers bij het coronaprotest. Eén van hen schopte een agent in het gezicht.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Beelden van relschoppers coronaprotest Den Haag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV