Opsporing Verzocht: Rondtrekkende criminelen stelen katalysatoren

Opsporing Verzocht: Rondtrekkende criminelen stelen katalysatoren

<em>Opsporing Verzocht:</em> Rondtrekkende criminelen stelen katalysatoren Op dinsdag 14 juli werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak van een paar rondtrekkende criminelen. Zij stalen katalysatoren van auto's om deze vervolgens te verkopen. De schade die de bende aanricht, is enorm. Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv Opsporing Verzocht: Politie onderzoekt moord op 30-jarige Junny Frans Bekijk deze video » Opsporing Verzocht: Beelden van relschoppers coronaprotest Den Haag Bekijk deze video »
Misdaad :
Opsporing Verzocht: Rondtrekkende criminelen stelen katalysatoren

Op dinsdag 14 juli werd er in Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een zaak van een paar rondtrekkende criminelen. Zij stalen katalysatoren van auto's om deze vervolgens te verkopen. De schade die de bende aanricht, is enorm.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Opsporing Verzocht bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Rondtrekkende criminelen stelen katalysatoren of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV