Shownieuws: Dochtertje Teddy ziet aap aan voor vader Waylon

Shownieuws: Dochtertje Teddy ziet aap aan voor vader Waylon

<em>Shownieuws:</em> Dochtertje Teddy ziet aap aan voor vader Waylon Bibi Breijman en Waylon kunnen nog altijd hun geluk niet op met hun dochtertje Teddy. Toch is de jongste telg een beetje ondeugend. In een video op de Instagram van Bibi is te zien hoe Teddy haar vader aanziet voor een aap. Bekijk de beelden van Shownieuws over Waylon hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Shownieuws: Kate Middleton steunt bijzonder initiatief van BBC Education Bekijk deze video » René Watzema vraagt Gerard Joling hemd van het lijf tijdens opening Café de Gouden Bitterbal (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Dochtertje Teddy ziet aap aan voor vader Waylon

Bibi Breijman en Waylon kunnen nog altijd hun geluk niet op met hun dochtertje Teddy. Toch is de jongste telg een beetje ondeugend. In een video op de Instagram van Bibi is te zien hoe Teddy haar vader aanziet voor een aap.

Bekijk de beelden van Shownieuws over Waylon hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Dochtertje Teddy ziet aap aan voor vader Waylon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV