Shownieuws: Chemotherapie Cilly Dartell lijkt aan te slaan

Shownieuws: Chemotherapie Cilly Dartell lijkt aan te slaan

<em>Shownieuws:</em> Chemotherapie Cilly Dartell lijkt aan te slaan Het gaat inmiddels een stukje beter met de gezondheid van Cilly Dartell. De oud-Hart van Nederland-presentatrice maakte eerder dit jaar bekend dat ze voor de tweede keer kanker heeft. Nu heeft ze laten weten dat de chemotherapie aan lijkt te slaan. Bekijk de hele video van Shownieuws over Cilly Dartell hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Koffietijd gemist? Cilly Dartell gastpresentatrice Koffietijd Bekijk deze video » Wolter Klok presenteerde Hart van Nederland ook al als 12-jarige Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Chemotherapie Cilly Dartell lijkt aan te slaan

Het gaat inmiddels een stukje beter met de gezondheid van Cilly Dartell. De oud-Hart van Nederland-presentatrice maakte eerder dit jaar bekend dat ze voor de tweede keer kanker heeft. Nu heeft ze laten weten dat de chemotherapie aan lijkt te slaan.

Bekijk de hele video van Shownieuws over Cilly Dartell hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Chemotherapie Cilly Dartell lijkt aan te slaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV