Shownieuws: Glazenwasser die foto's huis Akwasi deelde op non-actief

Shownieuws: Glazenwasser die foto's huis Akwasi deelde op non-actief

<em>Shownieuws:</em> Glazenwasser die foto's huis Akwasi deelde op non-actief Een glazenwasser die in een besloten Facebookgroep foto's deelde van het nieuwe huis van Akwasi is door zijn werkgever op non-actief gezet. Dat meldde RTL Nieuws. Op de post kwamen veel haatreacties. Zo zei iemand dat er een granaat aan de deur van Akwasi gehangen zou moeten worden. Bekijk de hele video van Shownieuws over Akwasi hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Bekijk ook Shownieuws: Yolanthe Cabau gaat voor nieuwe look, compleet nieuw kapsel Bekijk deze video » Shownieuws: Chemotherapie Cilly Dartell lijkt aan te slaan Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Glazenwasser die foto's huis Akwasi deelde op non-actief

Een glazenwasser die in een besloten Facebookgroep foto's deelde van het nieuwe huis van Akwasi is door zijn werkgever op non-actief gezet. Dat meldde RTL Nieuws. Op de post kwamen veel haatreacties. Zo zei iemand dat er een granaat aan de deur van Akwasi gehangen zou moeten worden.

Bekijk de hele video van Shownieuws over Akwasi hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Glazenwasser die foto's huis Akwasi deelde op non-actief of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV