Het beste van Heel Holland Bakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van Heel Holland Bakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het beste van Heel Holland Bakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Deze zomer zendt Omroep MAX elke woensdag om 20:30 uur Het beste van Heel Holland Bakt uit. In deze compilatie-afleveringen zijn de leukste fragmenten van de afgelopen seizoenen van Heel Holland Bakt nog eens te zien. Vertrouwd receptDe (in)vulling van de HHB-specials is volgens vertrouwd recept met een twist: in elke aflevering staat een signatuuropdracht, technische opdracht en spektakelstuk centraal, maar dan komt elke opdracht uit een ander seizoen. Eerste beelden Het beste van Heel Holland Bakt: herinneringen aan Martine Bijl Bekijk deze video » FruitspektakelVan de aller-allereerste opdracht uit seizoen 1, wanneer we voor het eerst met het fenomeen 'thuisbakker' kennismaken, tot het fantastische fruitspektakel uit seizoen 7. Nooit vertoonde beeldenIn Het beste van Heel Holland Bakt komen niet alleen de meest memorabele en lekkerste baksels voorbij: ook de regenbuien en koekjes die vlam vatten mogen niet ontbreken. Niet alleen maar oude koek, want als kers op de taart zijn ook niet eerder vertoonde beelden van Janny, Robèrt en André te zien. Heel Holland Bakt Kids zoekt kandidaten, bekijk oproep André van Duin Bekijk deze video » Deze zomer: Het Beste van Heel Holland Bakt op tv Bekijk deze video »
Uitzending :
Het beste van Heel Holland Bakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Deze zomer zendt Omroep MAX elke woensdag om 20:30 uur Het beste van Heel Holland Bakt uit. In deze compilatie-afleveringen zijn de leukste fragmenten van de afgelopen seizoenen van Heel Holland Bakt nog eens te zien.

Vertrouwd recept
De (in)vulling van de HHB-specials is volgens vertrouwd recept met een twist: in elke aflevering staat een signatuuropdracht, technische opdracht en spektakelstuk centraal, maar dan komt elke opdracht uit een ander seizoen.

Fruitspektakel
Van de aller-allereerste opdracht uit seizoen 1, wanneer we voor het eerst met het fenomeen 'thuisbakker' kennismaken, tot het fantastische fruitspektakel uit seizoen 7.

Nooit vertoonde beelden
In Het beste van Heel Holland Bakt komen niet alleen de meest memorabele en lekkerste baksels voorbij: ook de regenbuien en koekjes die vlam vatten mogen niet ontbreken. Niet alleen maar oude koek, want als kers op de taart zijn ook niet eerder vertoonde beelden van Janny, Robèrt en André te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Heel Holland Bakt
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het beste van Heel Holland Bakt aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV