Actiefilm Big Game met Samuel L. Jackson woensdag te zien bij RTL 7

Actiefilm Big Game met Samuel L. Jackson woensdag te zien bij RTL 7

Actiefilm <em>Big Game</em> met <em>Samuel L. Jackson</em> woensdag te zien bij <em>RTL 7</em> In het actie-avontuur Big Game ontsnapt de president van de Verenigde Staten, gespeeld door Samuel L. Jackson aan een terroristische aanslag op zijn regeringsvliegtuig. Als hij met een vluchtcapsule in de bossen van Scandinavië landt, is de president aangewezen op hulp uit onverwachte hoek. Hij wordt gevonden door de jonge Oskari, gespeeld door Onni Tommola, die met pijl en boog in zijn eentje het bos ingestuurd is om zich te bewijzen als jager. Bekijk de trailer van Big Game hierboven. Big Game is woensdag 15 juli om 20:30 uur te zien bij RTL 7. Je kunt de film ook streamen via Netflix.
Film :
Actiefilm Big Game met Samuel L. Jackson woensdag te zien bij RTL 7

In het actie-avontuur Big Game ontsnapt de president van de Verenigde Staten, gespeeld door Samuel L. Jackson aan een terroristische aanslag op zijn regeringsvliegtuig.

Als hij met een vluchtcapsule in de bossen van Scandinavië landt, is de president aangewezen op hulp uit onverwachte hoek. Hij wordt gevonden door de jonge Oskari, gespeeld door Onni Tommola, die met pijl en boog in zijn eentje het bos ingestuurd is om zich te bewijzen als jager.

Bekijk de trailer van Big Game hierboven.

Big Game is woensdag 15 juli om 20:30 uur te zien bij RTL 7. Je kunt de film ook streamen via Netflix.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Actiefilm Big Game met Samuel L. Jackson woensdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier