Makkelijk Scoren: Terugblik op WK Vrouwenvoetbal en Duncan Laurence op Songfestival

Makkelijk Scoren: Terugblik op WK Vrouwenvoetbal en Duncan Laurence op Songfestival

Door de coronacrisis is er bijna geen sport te zien in de zomer van 2020. Maar daar is in het programma Makkelijk Scoren: Studio Afgelast iets op gevonden. Ze gaan terugblikken op het WK Vrouwenvoetbal van 2019, en vinden gelijk een goed moment om ook de winst van Duncan Laurence op het Songfestival op hilarische wijze te bespreken.

Bekijk het fragment van Makkelijk Scoren: Studio Afgelast hieronder.

Makkelijk Scoren is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv.

<em>Makkelijk Scoren</em>: Terugblik op WK Vrouwenvoetbal en Duncan Laurence op Songfestival Door de coronacrisis is er bijna geen sport te zien in de zomer van 2020. Maar daar is in het programma Makkelijk Scoren: Studio Afgelast iets op gevonden. Ze gaan terugblikken op het WK Vrouwenvoetbal van 2019, en vinden gelijk een goed moment om ook de winst van Duncan Laurence op het Songfestival op hilarische wijze te bespreken. Bekijk het fragment van Makkelijk Scoren: Studio Afgelast hieronder. Makkelijk Scoren is elke zondag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Makkelijk Scoren terugkijken bij Gids.tv. Pitch in Makkelijk Scoren voor coronaproof schaakspel (video) Bekijk deze video » Makkelijk Scoren geeft commentaar bij lege Tour de France-etappe (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Makkelijk Scoren: Terugblik op WK Vrouwenvoetbal en Duncan Laurence op Songfestival of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier